WONG GEMBLUNG NGEDEKNO SEKOLAH

Saiki wis akeh sekolah sing model aneh – aneh kanggo nggolek murid, eleng sekolah fullday school, kreatif school lan sak karepe jenengno sekolah mau. Wong gemblung lagi bingung yo kepingin ngedekno sekolah yo sing nyleneh ora ono ning pasaran tapi yo iso nandingi kualitas sekolah sing jenenge RSBI (Rintisan Sekolah Berstandar Internasional) sekolahe sing gawe basa londo kanggo mulang nang muride. Wong gemblung duwe konsep teko pak Sudar sing gagas jenenge sekolah minggu, yoiku sekolahe arek – arek sing pinter wis diseleksi nganggo basa londo lan arab.

Dadi arek-arek iku mau didadekno luweh pinter mane iso rong basa kanggo omong – omong sakbedinane. Gurune sing ngajar teko kawula Muhammadiyah sing gadah jeneng nang dunia internasional. Sing sekolah yo cuma 20 arek sing wis diseleksi nganggo rong basa mau.

Tentang wong1gemblung

wong sing ra eru artine dunyo amarga ora ngilmu
Pos ini dipublikasikan di Uncategorized. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s